ΓΙΟΡΤΕΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΑΥΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!!! ΑΠΡΙΛΗΣ 2024

 Στις 2  Απριλίου 2024 τη παγκόσμια ημέρα του παιδικού βιβλίου ξεκίνησαν οι γιορτές μας με πρώτο το Δημοτικό Σχολείο Δερματούσας στο οποίο συμμετείχαν και τα Νηπιαγωγεία Πλάνου και Τραγακίου.

Η γιορτή ήταν αφιερωμένη στην ΦΙΛΙΑ όπου το σχολείο είχε οργανώσει :παιχνίδια, τραγούδια, την γιορτή της πρώτης ανάγνωσης και δράσεις φιλαναγνωσίας όπως : "τα χέρια φιλίας" "Χάρης και Φάρης" για τα δικαιώματα των παιδιών καθώς και για τα νηπιαγωγεία "Αυτός που αγαπώ έχει μια κόκκινη μυτούλα"

 
















 


Στις 3-4-2024 Γιορτή βιβλίου στο Δημοτικό σχολείο Αμπελοκήπων όπου συμμετείχε και το Νηπιαγωγείο με "Τα χέρια φιλίας" "Η βαλίτσα του Χασάν" "ισότητα των φύλων" "Χαριστική βιβλιοθήκη" και τον "Βιβλιοπόντικα" 












Δευτέρα 8/4/24 στο 1ο Δημοτικό σχολείο Ρίζας: Αφού έγινε παρουσίαση του βιβλίου του Ζ. Παπαντωνίου "Τα ψηλά Βουνά" από τον συγγραφέα Δ. Λεϊμονή στη συνέχεια η γραμματέας του συλλόγου μας Δ. Πάτρα παρουσίασε "Την αέρινη παρέα" .Στη συνέχεια τα παιδιά έκαναν ερωτήσεις στους συγγραφείς..




 Τέλος όλα τα παιδιά στο προαύλιο ανά τάξεις ασχολήθηκαν με δράσεις φιλαναγνωσίας όπως : "Τα επαγγέλματα" "Τα δικαιώματα" και "τις κάρτες των ιστοριών" υλικό της Ε.Β.Ε







Τρίτη 9-4-2024 5ο Δημοτικό σχολείο Ζακύνθου: Τα παιδιά ασχολήθηκαν με παιχνίδια όπως το "Λογοτεχνικό twister" δράσεις φιλαναγνωσίας  για την ισότητα των φύλων , την Μυθολογία, τα Δικαιώματα των παιδιών, κάρτες ιστοριών και δημιουργία μικρών βιβλίων.

Είχαμε μαζί μας και τα μικρά παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου!!!















19/4/2024 Γιορτή βιβλίου στο 3ο Αμμου














 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ’23

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ